Over ons

Broekerhoren BV is door Michael Obbes en Ingrid Volkerijk in 2022 opgericht. Michael is al sinds zijn jeugd betrokken bij de audiciensbranche. In de voormalig gemeente Langedijk ontbreekt het aan een lokaal audiciensbedrijf en is nu het moment om met zijn partner een eigen koers te varen 

Over ons

Wethouder de heer Fred Ruiten opende dinsdagmiddag 4 april. De nieuwe audicienswinkel Broekerhoren aan Broekerplein 7, gelegen naast winkelcentrum Broekerveiling,  in Broek op Langedijk. De ruime hoorwinkel is stijlvol en huiselijk ingericht met twee geluidswerende ruimtes, waarvan één met een speciale meetcabine voor gehooronderzoek. De andere ruimte wordt gebruikt voor het aanmeten van pasklare oplossingen voor gehoorproblemen en gehoorbescherming.

Wethouder Ruiten: “Voor Broek op Langedijk en omgeving is deze audicienswinkel een mooie invulling van een behoefte bij het grote en groeiend inwonersaantal. En helemaal fantastisch is de zelfstandigheid van deze audicien, waarbij het ambacht wordt uitgevoerd.”.

Eigenaar en audicien Michael Obbes vulde de wethouder aan: “Door mijn ouders die werkzaam waren in de audiciensbranche, speelt hoorzorg een belangrijke rol in mijn leven. Met deze achtergrond op mijn jonge leeftijd heb ik inmiddels ruim 25 jaar ervaring als professional in de hoorbranche en weet ik dat je met de juiste hooroplossingen mensen kan helpen en een bijdrage kunt leveren aan een inclusieve en toegankelijke samenleving. Samen met mijn vrouw Ingrid Volkerijk zullen wij ons sterk maken voor een toegankelijk en verantwoorde hoorzorg op niveau”.

Broekerhoren is een geheel zelfstandige en onafhankelijke audiciensbedrijf, waarbij klanten de volledige vrijheid hebben in de keuze van hun gewenste hooroplossing. Ingrid Volkerijk en Michael Obbes staan garant voor een perfecte persoonlijke service en zijn specialist in beter horen.

Aangesloten bij CvzA

Broekerhoren is aangesloten bij Collectief van zelfstandige audiciens. CvzA audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid en maken zich hard voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Leden zijn zelfstandige audiciens die mee kunnen beslissen en denken over de te maken afspraken.  

Het Audicienregister

Het Audicienregister is het nationale keurmerk voor hoorzorg. De kwaliteitsnorm voor Nederlandse audiciens en hun bedrijven. Alle StAr-geregistreerde audiciens moeten aan een aantal eisen voldoen welke Stichting Audienregister aan hen stelt. Wanneer de audicien niet voldoet aan deze eisen, zal de registratie komen te vervallen en komt u niet meer in aanmerking voor eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.

 Gemaakt door dochter van 🙂