Gehoorbescherming

Bij Broekerhoren helpen wij u niet alleen met gehoorverbetering, maar ook met het voorkomen van gehoorschade. Onze oordoppen en gehoorbescherming laten wij produceren bij het meest toonaangevende laboratorium op dit gebied.

Gehoorbescherming is er in allerlei soorten en maten.
Wij adviseren u graag wat voor u de best mogelijke oplossing is.

Universeel

Muziekliefhebber, klusser of zwemmer? U wilt volop van uw passie kunnen genieten, maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit u niet te wachten. Met onze dopjes kunt u optimaal en zorgeloos genieten in elke situatie!

Onze universele oordoppen kunt u ruim 100x gebruiken en is geproduceerd van antiallergisch siliconen materiaal. Wij leveren 2 formaten, zodat u altijd een passende oordop kunt gebruiken.

Custom Made

Oordoppen op maat, otoplastieken, custom made gehoorbescherming, het zijn allemaal namen voor op maat gemaakte oordoppen. Gehoorbeschermers op maat kenmerken zich door een perfecte pasvorm en de uitgebreide keuzes aan filters, kleuren en materiaal. Onze oordoppen zijn van hoge kwaliteit die comfortabel in uw oor zitten, lang meegaan en altijd volledig afdekken. U bent verzekerd van de beste pasvorm op uw eigen oor gemaakt en u heeft de keuze uit doppen van hard of zacht materiaal en beschikbaar in verschillende kleuren.

In welke situaties te gebruiken

Motorrijden
Festival/Muzikant
Slapen
Water

 Gemaakt door dochter van 🙂