Gehoorverbetering

Een hoortoestel zal ervoor zorgen dat u weer veel beter kunt horen als eerst. Het kan zijn dat u nog steeds wel eens problemen ondervindt met het verstaan. Dat is mede afhankelijk van de aard en mate van uw gehoorverlies. In situaties met heel veel lawaai of rumoer doen problemen zich het snelst voor. Ook in sterk galmende ruimtes zal verstaan lastig kunnen blijven. 

Achter het oor gedragen oplossing

In het oor gedragen oplossing

Designs 

Een hoortoestel is een persoonlijke hoorhulpmiddel dat geluiden versterkt en voornamelijk in het oor of achter het oor wordt gedragen. Een gehoorapparaat wordt ook wel hoorapparaat of hoortoestel genoemd. Tegenwoordig is een gehoorapparaat een geavanceerde technisch apparaat dat het volume volautomatisch regelt, lawaai onderdrukt, in zoomt op de spreker en waarmee de drager handsfree kan bellen en waar muziek naar toe is over te sturen 

Bedieningsmogelijkheden

Hoortoestellen hebben steeds vaker een afstandsbediening. Dit kan erg handig zijn doordat u niet meer zelf op het hoortoestel de knopjes hoeft in te drukken of te draaien. Hierdoor kunt u uw hoortoestel onopvallend instellen. Tevens is het makkelijk voor u te zien wat u doet op uw afstandbediening, daarnaast bieden afstandsbedieningen vaak extra opties die niet op het hoortoestel zelf zitten. Zoals bijvoorbeeeld het regelen van het of programmma’s selecteren voor een ‘in het oor’-toestel. 

Apps  
Met de app van uw hoortoestellen bedient u draadloos uw hoortoestellen vanaf uw smartphone. U kunt via de app bijvoorbeeld het volume of de programma’s van uw hoortoestellen wijzigen. 

Afstandsbediening  
Het nadeel van een afstandsbediening is dat u deze moet meenemen om uw hoortoestel te bedienen. Het vergeten of verliezen van de afstandbediening zorgt er dus voor dat het dan niet mogelijk is om iets te wijzigen aan uw hoortoestel.

 Gemaakt door dochter van 🙂